Tarta cu ciuperci

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2014 | 6139 vizualizari

 

O tarta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 400 g ciuperci
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 2-3 linguri smantana
  • sare
  • ierburi de provence
  • putin ulei pentru calit
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ciuperci:

Se scoate aluatul din frigider.

Se curata ceapa, se spala si se toaca.

Ciupercile se taie fasii subtiri.

Se caleste ceapa in ulei incins, se adauga ciupercile.

Dupa ce s-au calit, se scot si se lasa sa se raceasca.

Oul se bate, se amesteca cu smantana si condimente.

Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se aseaza ciupercile, apoi se adauga oul batut amestecat cu smantana.

Se decupeaza aluat si se pune in jurul tartei. Se bate 1 ou si se ung marginile.

Se da la cuptorul preincalzit la 180° pentru 30-40 de minute sau pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Pofta buna!

 

 

 

TIPS-URI

1

Se condimenteaza dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv